Go to content
We ship worldwide!
Unique hand-painted pottery
Shipping with DHL
Designed in Holland
Online flea market King's Day started! Up to 75% discount on selected items. Shop now!
Handbeschilderd gepersonaliseerd relatiegeschenk huwelijk wandbord tulpenvaas kuspaar XXL Heinen Delfts Blauw

Ja, ik wil... een Delfts blauw huwelijkscadeau!

Written by Martijn On

De lente staat voor de deur. Het seizoen van nieuw leven, een opbloeiende natuur, lentekriebels en... de liefde. De meest populaire tijd voor bruiloften is aangebroken en daar horen mooie, persoonlijke huwelijkscadeaus bij. Wanneer twee geliefden elkaar het jawoord geven is dat een moment om nooit meer te vergeten. Een persoonlijk huwelijkscadeau is dan veel waardevoller en leuker om te geven, dan een goed gevulde envelop. Om inspiratie op te doen, hebben we een overzicht gemaakt van prachtige, handgemaakte en gepersonaliseerde huwelijkscadeaus die een levenlang gekoesterd worden.

Een populaire keuze is een gepersonaliseerd Delfts blauw trouwbord. Het bord wordt door onze meesterschilder ontworpen en met de hand beschilderd, inclusief de namen van het bruidspaar en de trouwdatum. Omdat dit bord volledig maatwerk is, kan het ontwerp helemaal naar wens gemaakt worden in overleg met de schilder. Zo hebben we zelfs eens op verzoek van de bruidegom zijn volledige trouwbelofte op het bord geschilderd!

Ook ons wereldberoemde verliefde boertje en boerinnetje zijn een leuk aandenken aan de dag. Ze komen in verschillende varianten, zoals man-vrouw, vrouw-vrouw en man-man, in verschillende kleuren en van piepklein tot reusachtig groot. De kleinere kissing couples zijn ook een leuk bedankje aan de bruiloftsgasten als aandenken aan de bijzondere dag. In sommige gevallen is het ook mogelijk om een kissing couple te personaliseren, vraag ons gerust naar de mogelijkheden want we denken graag met je mee.

Een traditioneel huwelijkscadeau is een bijzonder servies. Nu is dat een beetje uit de mode geraakt om als cadeau te geven, maar dat is compleet onterecht! De drie Delfts blauwe serviessets 'Blauw Bloesem', 'Blauw Vouw' en 'Blauw Festival' zijn een waar feest op tafel en zijn stuk voor stuk ontworpen door succesvolle Nederlandse designers. Dit is traditioneel Delfts blauw, met een moderne twist en van hoge kwaliteit.

Bekijk de webshop voor meer leuke huwelijkscadeaus, zoals vazen, wandborden, sieraden en andere maatwerkproducten. Neem gerust contact met ons op om mogelijkheden te bespreken.

Share

Facebook Twitter WhatsApp Pinterest social::mail

Related articles

Lekker Blauw: culinary shopping café full of Delft blue!

Taste the world of Heinen Delfts Blauw. In addition to our regular stores full of pottery and fun home decorations, we have now also opened a shopping café. Here you can enjoy delicious food and shop the most beautiful items from our new collections. 

Gedekte tafel met Blauw Bloesem servies ontworpen door Debbie Wijskamp voor Heinen Delfts Blauw

Trend alert 2020: Wabi Sabi!

Lifestyle trends change every year. While the past years were all about picture perfect designs, 2020 is about Wabi Sabi, the art of imperfection.

Animal figurines as home decoration

Cheer up your interior with nice animal figurines in Delft blue. Over the years it has become very normal to place a nice statue of a dog, cat or even a dodo as a decoration piece, but there is actually a deeper meaning behind this interior trend. Curious about what that is and which animal figurine suits your home? We've listed it for you!