go to content
menu

reviews

Gina Petit
placed on: 26 september 2019

I saw things on my visit I wanted, but had no room in my luggage to purchase them. I was so happy that I could order online and have items sent to Australia!
My order arrived very quickly and everything was packaged well, so no breakages.
Now this will be a site I look at for gift ideas.
Thank you.

Sandi Wallace
placed on: 17 september 2019

Excellent customer service, quick delivery, and secure/safe packaging of the delicate items. Very pleased. I highly recommend ordering online if unable to carry items back from vacation without risking breakage.

Danilo
placed on: 19 augustus 2019

I can not think about another number of stars but 5 for all the questions. One of the most satisfying experience I had on buying overseas. Ordered less than a week ago and it was delivered just today, here, interior of São Paulo State, Brazil. What a pleasure.

Also, great comunication with the store, people very nice on answering my question. Really fast shiping.

Excellent

Prince
placed on: 23 juli 2019

Ordering online was an issue.
Delivery was good and on time.

Angelique
placed on: 21 juli 2019

Volgende dag in huis. Zorgvuldig verpakt!

Karen Hewell
placed on: 17 juli 2019

Love all parts of my order!

Rosy Engelen
placed on: 13 juli 2019

Snelle levering, goed verpakte vaas die heelhuids aangekomen is!

Isabel
placed on: 8 juli 2019

Snelle levering, goede communicatie en mooie producten super leuk ingepakt!

Sandra
placed on: 7 juli 2019

Goede en snelle service!

Angela Grainger
placed on: 4 juli 2019

The dishes arrived in excellent condition, the quality is stunning. I am very very pleased.

Aeron
placed on: 3 juli 2019

Het echte delfsblauw zoals mijn vriendin wil sparen ze had tranen in haar ogen van geluk sublim ook verpakking was perfect

Otto Krapels
placed on: 30 juni 2019

Goed, snel, zeer mooi materiaal.
Telefonisch berijdbaar.

Jo
placed on: 30 juni 2019

Snelle service en leuke keuzemogelijkheden

Mairead Curtin
placed on: 29 juni 2019

Easy to order. Incredibly fast. And good value. Utterly excellent.

Gail Thompson
placed on: 29 juni 2019

I visited the Heinen Delfts Blauw store on a recent trip to Amsterdam. I was impressed with the quality of their merchandise and wanted to purchase quite a few things. However, being that my trip to Amsterdam was the final stop of a multi-week, multi-country trip, I had run out of luggage space! Upon returning to the States, I found myself wishing I had made the purchases I had contemplated in Amsterdam. I looked up their website, and was able to purchase all the items I had wanted (+ a few more!) Shipping was extremely quick. My package arrived a few days after ordering. Everything was in perfect condition, and exactly how I remembered it in Amsterdam. Highly pleased with my shopping experience!

Esther
placed on: 29 juni 2019

Bestelt en was snel binnen. Goed ingepakt

Esther Zuydervliet
placed on: 28 juni 2019

Fantastisch! Keurig, netjes en snel verzorgd!

Rianna
placed on: 27 juni 2019

Thank you for excellent service and goods received!!!

Joke
placed on: 26 juni 2019

Ziet er heel mooi en en is goed verpakt, neem dit mee als cadeau naar Canada.

Cesar
placed on: 24 juni 2019

Easy, simple and fast. Great service. Great products. Loved the handmade product I ordered by the way.

Sandra
placed on: 24 juni 2019

super snelle levering

K. Meijer
placed on: 23 juni 2019

Nieuw servies besteld. Naar volle tevredenheid geleverd met voldoende updates in het bestelproces. Prima webshop met mooi assortiment!

Claire in SA
placed on: 22 juni 2019

When we got home from Amsterdam I realized how much I like a necklace I bought oh, so I went on the website an ordered enough for my entire office. A little hang up in customs but arrived just in time. Perfect.

Annet Visser
placed on: 20 juni 2019

duidelijke site, vlotte levering

Tom van Moll
placed on: 19 juni 2019

Ik heb nog nooit zo snel een artikel gehad

Maggie
placed on: 18 juni 2019

The products arrived safely and quickly as promised - thank you.

Ingrid Yates (UK)
placed on: 17 juni 2019

Dit was de 2e keer dat ik iets heb besteld on line. 3 dagen later was het in de US. Fantastisch!!

Ani
placed on: 16 juni 2019

Perfect variety, quality, packing , service and delivery !!

Rosa
placed on: 15 juni 2019

2 grote Delfts blauwe klompen besteld om cadeau te geven. Ze zijn nog mooier dan ik had verwacht. Snel geleverd en goed verpakt om beschadiging/breuk tegen te gaan.

Marita
placed on: 11 juni 2019

Snelle en correcte levering. Breekbare artikelen zorgvuldig ingepakt!

Paula
placed on: 10 juni 2019

I recently visited Amsterdam and bought a few things in the brick and mortar shop. It wasn't until I returned to Texas that I visited the website. I bought more and intend to keep buying! Beautiful hand painted pieces of art! I was a little worried about the shipping of fragile items but they were packaged so well! No worries!

Susan
placed on: 5 juni 2019

The items were as described and received promptly.

Linda
placed on: 3 juni 2019

Snelle levering en het product zag er in het echt hetzelfde uit als op de website.

Richard and Gail Cannon
placed on: 2 juni 2019

Flower vases arrived within a week of placing the order, carefully packed and in excellent condition. We are very pleased with the quality of the vases, which we will give to our daughters following our recent vacation to the Netherlands.

Philip McGrew
placed on: 1 juni 2019

Ordering was easy. Shipping was fast. And everything arrived safe and sound. All I needed and expected.

Jan Scherjon
placed on: 28 mei 2019

Mooie kwaliteit en niet duur en snel geleverd !

Craig Rooney
placed on: 28 mei 2019

Easy to use and very fast delievery

HK Le
placed on: 27 mei 2019

fast delivery! Product as expected.

LPS
placed on: 26 mei 2019

Goede produkten voor goede prijs, netjes geleverd.

Elisabeth
placed on: 26 mei 2019

Heel tevreden. Alle liep naar wens.

Gs heuveling
placed on: 25 mei 2019

Snel, goed, goed verpakt, ook naar ierland eerder prima verzorgd

S Senden
placed on: 25 mei 2019

Snelle levering, goed verpakt verzonden.

Sandra
placed on: 25 mei 2019

Easy to order. Order delivered quickly

Carolien
placed on: 25 mei 2019

Zeer goede service had het verkeerde besteld en kon dat zonder probleem ruilen bij een winkel

Linda
placed on: 22 mei 2019

Loved ordering from this company. It was easy to order, my items came very quickly and exactly what I wanted with quality products. I am very happy with my purchase.

Carin Laros
placed on: 22 mei 2019

De vaas is keurig geleverd op afgesproken tijd.

Beth Wren
placed on: 21 mei 2019

Easy shopping and fast shipping!

Babür Yalciner
placed on: 21 mei 2019

Very quick processing, speed delivery!

Valerrie Taal
placed on: 20 mei 2019

Super easy to order and pay for, Beautiful product, good price, well packed for postage.

Rini
placed on: 20 mei 2019

Goede kwaliteit en snelle levering.
Aandachtspuntje: het pakket was erg groot, het had met veel minder verpakkingsmateriaaal gekund.

Duits
placed on: 19 mei 2019

Product heel mooi en snelle en correcte verzending

SW
placed on: 18 mei 2019

Snelle levering prima!

W.H. Dirks
placed on: 18 mei 2019

Prima service.

C. Moet
placed on: 18 mei 2019

Heel mooi als cadeautje ingepakt. Razendsnel in huis. Goed verpakt.

Stace
placed on: 16 mei 2019

Item was perfect and came much faster than expected. Very happy w purchase

Vanuit het Westland
placed on: 15 mei 2019

Heel erg tevreden. Al een paar uur na mijn bestelling ontving ik het bericht dat het verstuurd was. Ik had het de volgende dag in huis.

Esther Horlings
placed on: 15 mei 2019

Mijn wandborden had ik binnen 2 dagen binnen. Prachtig ingepakt, in stijl. Echt een leuk verjaardagscadeau zo

Ellen Cult
placed on: 14 mei 2019

Snel en keurig verpakt in huis

MJW
placed on: 14 mei 2019

My international order came faster than I expected! I wish there had been a less expensive shipping option, but I am excited to have a special keepsake from my recent visit to the Netherlands.

Nicole
placed on: 14 mei 2019

Heel goed verpakt en snel geleverd.

GUEDJ Isabelle
placed on: 13 mei 2019

Excellent products
Excellent service 

Rachel
placed on: 12 mei 2019

The delivery arrived really quickly thank you, my sister will love it

Anne-Marie
placed on: 12 mei 2019

Het bord is in het echt mooi, en het was heel goeden veilig verpakt..voor herhaling vatbaar.

Monique
placed on: 10 mei 2019

Snelle levering. Goed ingepakt. Keurig!

AK Koop
placed on: 10 mei 2019

Prima duidelijke site. Goede producten echt mooi.

Petra
placed on: 10 mei 2019

Bestelling ging goed, werd op tijd geleverd conform wensen.

Johan van 't Hof
placed on: 8 mei 2019

Ordered a special plate for a family event, and Martijn and is colleagues were very efficient responding and replying to me, providing the design for approval very quickly. Super service, very well handled.

Thank you

Johan van 't Hof
Toronto Canada

Cassandra
placed on: 6 mei 2019

Very quick delivery to Canada and beautiful vase!

Carol Dobratz
placed on: 5 mei 2019

Got my order in good condition and quick!

ben
placed on: 5 mei 2019

Mooi product en snel geleverd.

Marilou
placed on: 5 mei 2019

Very satisfied! I ordered on a Monday morning and my shipment arrived in the USA by Thursday afternoon. 
My order was packaged and wrapped very well. I visited one of your stores in Amsterdam and regretted not buying some items, so this was a great solution! Thank you!

Bert van de Pol
placed on: 7 mei 2019

Uitstekende service. Ons huisje was goed verpakt aangekomen

Dirk Aalten, Rhosonics Analytical bv.
placed on: 1 mei 2019

De communicatie tijdens het productie proces of de tijd dat de order loopt is erg goed. Wat beter kan is de website informatie en hoe exact te bestellen betreffende communicatie van gegevens vooraf

Jacob
placed on: 1 mei 2019

Ik heb onlangs een vaas van Sylvain Tegroeg naar Turkije verstuurd. Het was een verjaardags-kadootje. De bestelling verliep prima en ook de mogelijkheid om te laten inpakken in kado-papier is heel leuk. Wat verbeterd kan worden: Het lukte mij wel om de adresgegevens in te voeren, maar niet om de naam van de geadresseerde aan te geven, zodat het nu lijkt alsof ik op dat adres woon. Ook had ik het leuk gevonden om er een verjaardagskaartje of geschreven berichtje bij te voegen. Sommige webwinkels bieden die mogelijkheid.

Barry
placed on: 30 april 2019

Fast and efficient service.

Gs heuveling
placed on: 30 april 2019

De bestelling moest in ierland afgeleverd, uitstekend en snel geregeld!
Top

Mrs. Patricia Morgan
placed on: 30 april 2019

I had lost one earring given to me by a good friend, and I was very pleased that one of your team, Martijn, was able to find me a new pair. I will recommend your company to other friends.

Emiel Mostert
placed on: 30 april 2019

Great design, good quality, one can see the company puts love into their products.

Suzie
placed on: 29 april 2019

Arrived quickly in good condition.

Kathleen Perry
placed on: 27 april 2019

Thank you. Arrived in Berlin in record time

Debra Roth
placed on: 27 april 2019

Fast shipment! Great communication! Wonderful selection of Dutch gifts!

D.L.
placed on: 26 april 2019

mooi product, netjes geleverd

Maryann Johnson
placed on: 26 april 2019

Quick shipping and breakable items were securely and carefully packed.

janny hamel
placed on: 24 april 2019

Ondanks de late bestelling van mijn kant, is alles super geregeld dat ik op tijd de levering binnen kreeg.
Top geregeld , bedankt.

jacqueline
placed on: 23 april 2019

Product werd snel geleverd, goed en keurig verpakt, zag er goed uit!

Mariska vd Veen / Bejo Zaden
placed on: 23 april 2019

We ordered a handmade plate for a colleague in the USA. This has been a great experience! Good communication and we were informed constantly during the process. The order was processed very quickly. We would certainly do business again with Heinen Delfts Blauw

m. verkoren
placed on: 23 april 2019

zeer snelle en goed verpakte levering.

Jolanda Slofstra
placed on: 23 april 2019

Snelle service. Wij ontvingen direct na bestellen een bericht dat één product niet op voorraad was en het later bezorgd zou worden.

m.l. matthijsse
placed on: 21 april 2019

De bestelling gedaan via de site lag keurig op de afgesproken tijd klaar en werden vakkundig te woord gestaan en geholpen.

Lorrie
placed on: 19 april 2019

Excellent service! Was very easy to order, and product was shipped to Canada with no issues!

Thank you!!!

Gwen Jansen
placed on: 15 april 2019

excellente klantenservice; snelle respons en verzending!

Wanda
placed on: 15 april 2019

Awesome baby gift! Would recommend!

Lars Hessels
placed on: 14 april 2019

Besteld en twee dagen later in huis. Goed en veilig ingepakt in een leuk kado papier.

Katinka Priem
placed on: 14 april 2019

Zeer tevreden. Het contact verliep soepel. Ik werd direct gerustgesteld toen ik meldde de tegel binnen 'n korte tijd mee te moeten nemen naar 'n bruiloft in Zuid-Amerika. Het geven was 'n groot succes.

Irene wempe
placed on: 14 april 2019

Mooie ketting gekocht snelle levering erg tevreden mee

ehab
placed on: 11 april 2019

fast shipping , and good quality

Greet Michiels
placed on: 10 april 2019

Gisteren besteld en vandaag geleverd in België !!!!

Perfekt verpakt.

Vijay Bahirji
placed on: 9 april 2019

All the delftware was meticulously packed and it arrived in perfect condition. As for the plates, they were beautiful and the artistic work is excellent. Looking forward to ordering more !!!

Shari
placed on: 9 april 2019

Everything arrived in mint condition and beautiful!

Rene van der Pol
placed on: 8 april 2019

perfecte service in verkrijgbaarheid en reserveren van het product.
was binnen 2 dagen geleverd en goed verpakt.

Bram
placed on: 7 april 2019

In de middag mijn bestelling geplaatst en dezelfde middag nog aan huis afgeleverd. Dat is nog eens service.

SKS
placed on: 7 april 2019

Heel tevreden, snel geleverd.

MJB
placed on: 5 april 2019

My daughter brought me a blue Delph mug from her trip to the Netherlands. I was so upset when I dropped in the sink and broke it. I went to the website and found an identical mug and ordered it on the spot. One week later I have my new mug in my hands. I love the mug and am delighted with my service. no fuss, no muss.

Tonia Tollenaere
placed on: 4 april 2019

Product zeer mooi goed verpakt toegezonden

Sarah
placed on: 4 april 2019

Ik ben tevreden over de service van Heinen Delfts Blauw

Joke
placed on: 3 april 2019

Ziet er goed uit,stevig verpakt

Trudy Beks
placed on: 3 april 2019

Geweldige service!!!

Kathleen Perry
placed on: 27 april 2019

Thank you. Arrived in Berlin in record time

Debra Roth
placed on: 27 april 2019

Fast shipment! Great communication! Wonderful selection of Dutch gifts!

Melinda Carver
placed on: 27 april 2019

I imagine my experience wil be great but I haven't received my paid for merchandise yet. Looking forward to receiving it soon! Thank you 

Melinda Carver

D.L.
placed on: 26 april 2019

mooi product, netjes geleverd

Maryann Johnson
placed on: 26 april 2019

Quick shipping and breakable items were securely and carefully packed.

Janny Hamel
placed on: 24 april 2019

Ondanks de late bestelling van mijn kant, is alles super geregeld dat ik op tijd de levering binnen kreeg.
Top geregeld , bedankt.

jacqueline
placed on: 23 april 2019

Product werd snel geleverd, goed en keurig verpakt, zag er goed uit!

Mariska vd Veen / Bejo Zaden
placed on: 23 april 2019

We ordered a handmade plate for a colleague in the USA. This has been a great experience! Good communication and we were informed constantly during the process. The order was processed very quickly. We would certainly do business again with Heinen Delfts Blauw

m.verkoren
placed on: 23 april 2019

zeer snelle en goed verpakte levering.

Jolanda Slofstra
placed on: 23 april 2019

Snelle service. Wij ontvingen direct na bestellen een bericht dat één product niet op voorraad was en het later bezorgd zou worden.

Annette Lee
placed on: 22 april 2019

Service was prompt. The only problem was that I was ordering from the United Kingdom and had a discount code for my first purchase but I was unable to use the code so lost my 10% discount.

m.l.matthijsse
placed on: 21 april 2019

De bestelling gedaan via de site lag keurig op de afgesproken tijd klaar en werden vakkundig te woord gestaan en geholpen.

Lorrie
placed on: 19 april 2019

Excellent service! Was very easy to order, and product was shipped to Canada with no issues!

Thank you!!!

Gwen Jansen
placed on: 16 april 2019

excellente klantenservice; snelle respons en verzending

Wanda
placed on: 15 april 2019

Awesome baby gift! Would recommend!

Lars Hessels
placed on: 14 april 2019

Besteld en twee dagen later in huis. Goed en veilig ingepakt in een leuk kado papier.

Katinka Priem
placed on: 14 april 2019

Zeer tevreden. Het contact verliep soepel. Ik werd direct gerustgesteld toen ik meldde de tegel binnen 'n korte tijd mee te moeten nemen naar 'n bruiloft in Zuid-Amerika. Het geven was 'n groot succes.

Irene wempe
placed on: 14 april 2019

Mooie ketting gekocht snelle levering erg tevreden mee

JBF
placed on: 12 april 2019

Snel geleverd, goed verpakt.

ehab
placed on: 11 april 2019

fast shipping , and good quality

Greet Michiels
placed on: 10 april 2019

Gisteren besteld en vandaag geleverd in België !!!!

Perfekt verpakt.

Vijay Bahirji
placed on: 9 april 2019

All the delftware was meticulously packed and it arrived in perfect condition. As for the plates, they were beautiful and the artistic work is excellent. Looking forward to ordering more !!!

Shari
placed on: 9 april 2019

Everything arrived in mint condition and beautiful!

Rene van der Pol
placed on: 8 april 2019

perfecte service in verkrijgbaarheid en reserveren van het product.
was binnen 2 dagen geleverd en goed verpakt.

Bram
placed on: 7 april 2019

In de middag mijn bestelling geplaatst en dezelfde middag nog aan huis afgeleverd. Dat is nog eens service.

SKS
placed on: 7 april 2019

Heel tevreden, snel geleverd.

Elisheva Bakker
placed on: 6 april 2019

netjes op tijd , goed ingepakt,

Willem Oskam
placed on: 6 april 2019

Makkelijk navigeerbare site, veel keus.
Enig minpuntje; op de foto bij het product zit deze in een plastic verpakking, wat handig had geweest aangezien ik ze met me mee op reis moet nemen. Eenmaal geleverd zat alles los, weliswaar heel goed ingepakt.

MJB
placed on: 5 april 2019

My daughter brought me a blue Delph mug from her trip to the Netherlands. I was so upset when I dropped in the sink and broke it. I went to the website and found an identical mug and ordered it on the spot. One week later I have my new mug in my hands. I love the mug and am delighted with my service. no fuss, no muss.

Tonia Tollenaere
placed on: 4 april 2019

Product zeer mooi goed verpakt toegezonden

Sarah
placed on: 4 april 2019

Ik ben tevreden over de service van Heinen Delfts Blauw

David Lynn
placed on: 3 april 2019

Experience was great. First plate was lost by Netherlands postal service and second plate was sent promptly.

Joke
placed on: 3 april 2019

Ziet er goed uit,stevig verpakt

Trudy Beks
placed on: 3 april 2019

Geweldige service!!!

Kathleen Perry
placed on: 1 april 2019

Super service. Both parcels arrived quickly and well packed.

JOOST
placed on: 1 april 2019

Zeer tevreden, speciaal bord op tijd gemaakt en geleverd. Mede dankzij telefonische afstemming.

Fam. Ridder
placed on: 31 maart 2019

Heel goede ervaringen, alles zo als was afgesproken.

Klaas, voorthuizen
placed on: 28 maart 2019

Mooie veelzijdige en complete website was het begin, maar toen bleek dat de gekochte armband groter moest dan de standaardmaat, kwam de echte kwaliteit, service en klantgerichtheid van Heinen Delfts Blauw uit Putten tevoorschijn. Geweldig!!! En de persoonlijke benadering is perfect...chapeau aan het hele team en Martijn in het bijzonder.

JOHN PRITCHARD
placed on: 28 maart 2019

love my mug

Sander
placed on: 26 maart 2019

Een hele snelle levering, en dat naar Zweden.

Edwin
placed on: 26 maart 2019

Erg goede service en snelle opvolging van order! 
Zeker een aanrader op zaken mee te doen!

Carol
placed on: 24 maart 2019

Bestelling online ging gemakkelijk. Klantenservice is uitstekend. Meer dan tevreden met de producten!

Martin
placed on: 23 maart 2019

Goed verpakt en snel bezorgd!

Patricia B
placed on: 21 maart 2019

Great product for a low price. Shipping could have been faster but that is a minor item.

Marten Tel
placed on: 18 maart 2019

Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop de order is afgehandeld. Stipt op tijd werd de artikelen afgeleverd. Zeer goed breukveilig verpakt. De artikelen voldeden volledig aan het gewenste.

Ange
placed on: 17 maart 2019

Makkelijke site, mooi priduct, goed verpakt en snelle levering

Miss Raman
placed on: 15 maart 2019

My question was answered quickly and very happy with the service

Lianne ban Garderen
placed on: 14 maart 2019

Prima info en opvolging!

M. Hoogenboom
placed on: 13 maart 2019

Het pakket voor vrinden in de USA is prima verzorgd door Heinen.

Mappie
placed on: 13 maart 2019

Punctueel en volledig volgens beloftes en verwachtingen geleverd!

Erik
placed on: 12 maart 2019

Prachtige genummerde vaas besteld. Binnen 1 dag gekregen in zeer stijlvol kadopapier.

Corine
placed on: 12 maart 2019

Mijn Man heeft de vazen als verrassing voor mij besteld. Het was allemaal goed en snel gegaan met betaling en hij had al snel een email dat alles verzonden was naar Canada, de vazen staan mooi op de open haard.. Hij vond het een aangename ervaring en we zullen nu vaker wat bestellen. Heel erg bedankt.

Therese van de Laar
placed on: 6 maart 2019

Dit keer had ik een cadeautje uitgezocht voor een vriendin in Amsterdam. Het pakje heb ik door Heinen bij haar laten bezorgen in cadeau verpakking. Ik kreeg meteen een enthousiaste reactie. Het was een mooi cadeau. 3 mokken met de tekst Amsterdam, een fiets en tulpen.

Groninger
placed on: 6 maart 2019

Geweldig dat het product in papier als schokdemper was verpakt, ik was even bang voor piepschuim toen in de grote doos zag. Petje af!

Andre
placed on: 6 maart 2019

Razend snelle levering en keurig verpakt!

Susan
placed on: 5 maart 2019

We are from Canada but are from a Dutch culture. My mom is from putten. It was important for us to have these tiles for our daughters twins. They are just as beautiful as the pictures. The price was very good and the delivery time was excellent. Thank you Susan

H. v.d. Berg
placed on: 4 maart 2019

Alles naar wens - dus geen klachten!

Bas Engel
placed on: 4 maart 2019

Mooi ingepakt mijn cadeautjes ontvangen!

Linda
placed on: 2 maart 2019

Ordering was easy. Item properly packaged for shipping. Arrived in perfect condition.

Jwo Afgterhof
placed on: 3 februari 2019

Keurig verpakt en mooie cadeau verpakKing. PRIMA

A.
placed on: 27 februari 2019

Wat moois voor mijn vrouw besteld..( Bloesem servies. ) 
Het is nog mooier dan gedacht. 

A. de Lange
placed on: 27 februari 2019

Snel en zeer goed verpakt zodat het nagenoeg onmogelijk is dat de bestelling beschadigd zou kunnen raken.
Ook de cadeauverpakking is zeer netjes.

Hannie van Ooijen
placed on: 26 februari 2019

Voor de eerste maal een bestelling gedaan. Ophalen bij het bedrijf, geen enkel probleem.
Vriendelijk personeel en ook nog mooi ingepakt. Toppie

Lieke
placed on: 25 februari 2019

Heel tevreden - vragen waren snel beaantword en mijn bestelling was snel in huis

Florence van Vugt
placed on: 24 februari 2019

Het bestelde product is erg mooi en het leveren was snel dus ik ben zeer tevreden!

Monique
placed on: 21 februari 2019

Super hip tulpenvaasje gebaseerd op oud model. Leuke eye catcher in ieder interieur

Ivan
placed on: 19 februari 2019

Very satisfied. Customer service was very helpful through the whole process

Herman
placed on: 17 februari 2019

Items arrived in a little over a week in Canada. Packaged very well to avoid any damage during transportation. All items as described. I little bit of Holland in Canada...... 

Thanks a million.

Ton
placed on: 16 februari 2019

Bestelling snel geleverd. Keurig bericht gehad. Bestelling was zoals omschreven.

Pauline
placed on: 15 februari 2019

Er was iets mis gegaan met de levering maar na een mailtje werd dit snel opgelost.
Vriendelijk en klantgericht!
Bestelling netjes verpakt.

Tieleman
placed on: 12 februari 2019

Stevig en gezellig verpakt, snelle levering. 
Producten waren precies als op foto

Mary-Ann
placed on: 12 februari 2019

Zeer goede service! Medewerkers denken mee en zijn welwillend om het stapje extra te doen om een bestelling op tijd af te krijgen. Schilderwerk is top gedaan! Vooral zo doorgaan.

Els Rebersek
placed on: 11 maart 2019

Snelle levering. Goed verpakt

Raymond Suijkerbuijk
placed on: 11 februari 2019

Vandaag besteld de volgende dag de bestelling "compleet " geleverd.
Kijk hier houd ik van !!!!!

Rens
placed on: 9 februari 2019

heel tevreden, snel verzonden.

Willem
placed on: 9 februari 2019

Goede website, snelle levering. Foutje in de bestelling was snel weer recht gezet. Top geregeld.
Prijzen ok!

Edwin
placed on: 6 februari 2019

Snelle levering en keurig ingepakt.

Sue
placed on: 6 maart 2019

Wonderful!

Floor
placed on: 4 februari 2019

Snelle levering, super leuke producten!

Frank Holstein
placed on: 3 februari 2019

Duidelijke communicatie via mail, niet te veel lange en onnodige uitleg, snelle levering. De delicate goederen zijn veilig ingepakt, bijzonder prettig dat er geen plastic in de verpakking verwerkt is. Uitpakken is al een feestje op zich door de mooie dozenwikkels waarin een aantal producten verpakt zijn. Ik ben heel blij met mijn aankopen!

Wies
placed on: 2 februari 2019

Zeer tevreden, bestelde artikel voldoet aan verwachting. Snelle levering.

Ralph
placed on: 28 januari 2019

Heel tevreden. Vriendelijke telefonisch contact en 'n snelle afhandeling.

J.B. van Tour
placed on: 26 januari 2019

Goed verpakt en de dag erna geleverd. Top

Sylvia Jensen
placed on: 25 januari 2019

Excellent website, excellent packing and super fast shipping, Great Place to buy some "Dutch culture" for my grandchildren.

Steven Garrison
placed on: 17 januari 2019

Excellent shipping with each item protected perfectly. Would buy again. Thank you.

mw C Koopmans
placed on: 16 januari 2019

Prachtige tulpenvaas besteld. Volgende dag in huis. Netjes verpakt ivm breekbaar. Niets aan te merken.

Charlotte
placed on: 15 januari 2019

Netjes op tijd geleverd. Super leuk ontwerp! Vaas met blauwe fietsen. Ook zonder bloemen mooi.

Lucia
placed on: 15 januari 2019

Prima snelle levering

Anne-Mrie van Kleef
placed on: 14 januari 2019

Very helpfull and fast delivery (also abroad)

Gabriele Bergers
placed on: 11 januari 2019

Beautiful pottery, Easy way to order and very speedy delivery

Kathleen Perry
placed on: 9 januari 2019

Easy website to navigate

Vega Vargas L.
placed on: 8 januari 2019

Uiterst goed ingepakt. Prachtig aanbod aan variante producten. Grote fan geworden van Heinen Delfs Blauw.

Hilda
placed on: 7 januari 2019

Excellent and really efficient. Thank you

Maureen Flack
placed on: 5 januari 2019

Excellent and really efficient. Thank you

John D.
placed on: 2 januari 2019

I purchased a hand-painted mug on my visit to the Netherlands in December 2017 for my wife. Recently she told me how much she liked it and that she would like a whole set for Christmas this year. The website was easy to use and the order was processed and shipped promptly to the United States. I was a little worried about the condition of the shipment having come from overseas but, upon arrival, I discovered the box was carefully packaged to insure no damage to the contents and the mugs were just as described. Thanks to you I had a well-received Christmas present for her! Thank you very much!

Scott Bassett
placed on: 2 januari 2019

The website is easy to use, received immediate confirmation of my order and shipping updates. My package was received in a timely manner.

Danik Aneswati
placed on: 2 januari 2019

meet my expectation: fine quality, fast delivery. recommended

Mikol Garcia
placed on: 1 januari 2019

Is was easy to place my order and really like the tracking service to let me know when I could start expecting my package.

Nic
placed on: 2 januari 2019

Heel mooie produkten en een snelle levering.

Eva N.
placed on: 30 december 2018

Great thanks for really quick shipping as well as perfectly safe packing. All 12 plates received well :) More to be ordered shortly :)

Leah Moran
placed on: 30 december 2018

What a beautiful tulip vase. Very pleased with it. I just wished I had received it sooner. But no problem

Robert Oude Egberink
placed on: 28 december 2018

Goede snelle service en gratis inpakken. Ik was er heel blij mee.

Carel Fikkert
placed on: 27 december 2018

product en levering voldoen volledig aan mijn verwachting

Gerard Felix
placed on: 24 december 2018

Duidelijke manier van bestellen, korte levering, goede verpakking, zeer fraai artikel.
Kortom zéér aanbevelenswaardig. Fijne Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar!

Mariette Chapman
placed on: 24 december 2018

I was very impressed with the prompt delivery, and lovely quality products.

Nel
placed on: 23 december 2018

Snelle service, keurig verpakt!

Ria van Nispen Bergen op Zoom
placed on: 23 december 2018

Geweldig geholpen, telefonisch contact gehad over aankoop. Nette en vriendelijke hulp en uitstekend gezorgd voor correcte afhandeling thuisbezorging.

Sam
placed on: 22 december 2018

Fantastic quick service to England

geoffrey wiggett
placed on: 20 december 2018

Everything recieved in good order,many thanks..

MERRY CHRISTMAS and HAPPY NEW YEAR

Annemieke
placed on: 19 december 2018

Snelle levering in keurige verpakking!

j.j.d.schulein
placed on: 16 januari 2019

mooie vorm en kleur; leuk om te geven . Efficiënt verstuurd .

Robin Shoesmith
placed on: 16 januari 2019

First class service all round

Carole Ann Reed
placed on: 15 december 2018

Was very happy they arrived just in time for Christmas!!!

Renzo PIetrolungo
placed on: 15 december 2018

very fast shipment

Rebecca
placed on: 13 december 2018

A very helpful employee arranged for an out of stock item to be picked up in Amsterdam and delivered to me in Delft

Esther de Lange
placed on: 12 december 2018

Super. Wij hadden een lastige bestelling, maar de opdracht werd snel opgepakt en snel geleverd, met onze voorwaarden voor betaling gelijk geaccepteerd. kan niets dan tevreden zijn.

J.
placed on: 12 december 2018

Snelle levering, goed verpakt.

Mercedes Maio Almeida
placed on: 11 december 2018

It's the second time I have bought some Christmas gifts in Rate Heinen Delfts Blauw.
Excellent professionalism.

Cafhy
placed on: 11 december 2018

My order arrived promptly and intact.

Debbie
placed on: 10 december 2018

Holiday in Amsterdam in June and brought Christmas baubles travelled all around the world and I broke them when taking out of the boxes when putting up my Christmas tree. Ordered new baubles, excellent service.

Heather
placed on: 10 december 2018

Very fast delivery and excellently packed

Maria-Theresia
placed on: 9 december 2018

Keurig verpakt,keurige service,vragen worden gelijk beantwoord.

Hans
placed on: 9 december 2018

Snel, correct, exact zoals je mag verwachten!

Susanne Behrning
placed on: 8 december 2018

Very easy order process
super efficient and quick processing of the order ( on the same day )
order arrived on the day after ordering!
packaging was perfectly wrapped and well protected

Ejgveening
placed on: 8 december 2018

Uitstekend

Dominique Sunye
placed on: 8 december 2018

Ook deze keer is onze levering weer uitstekend verzorgd door Martijn van Norden, van de Webshop. Zijn inzet en persoonlijke aandacht voor de klant verdient een groot compliment. 

Ruud Duin
placed on: 7 december 2018

Super snelle webwinkel met als groot voordeel dat er ook telefonische communicatie mogelijk is.
Na prijs aanvraag product ontvingen wij de offerte nog dezelfde dag ondanks de sinterklaas en kerstdrukte.

Siegfried
placed on: 4 december 2018

Perfect ! Ordered - sent - arrived in no time.
Good information inbetween.
What else do you want

Johanna van der Velde
placed on: 3 december 2018

Ben bijzonder tevreden. Ik woon in zuid Spanje dus is het altijd de vraag hoe lang het duurt. Nou precies een week. En ik werd continu op de hoogte gehouden. Alles is in goede staat aangekomen en in korte tijd. Dus heel blij met mijn nieuwe vasen.

Frank K
placed on: 7 december 2018

very satisfied with the products and ordering process

Monique van Cooten
placed on: 3 december 2018

veel artikelen voorradig en snelle levering

Lie
placed on: 3 december 2018

Snel, goed verpakt. Mooie inhoud

Josy
placed on: 3 december 2018

The products I ordered on line arrived on time before I departed The Hague. Very appreciative of the good customer service.

Christian
placed on: 2 december 2018

Very fast delivery and beautiful products!

Anna S.G.
placed on: 7 december 2018

Items arrived within a short period of time with excellent packaging . Bracelets are as presented in web page . I am very pleased with the service received. Highly recommend this web store . Will use again !

Charles Hendricks
placed on: 7 december 2018

Heinen Delfts Blauw is a lovely company to deal with. We visited a store when we were in Amsterdam and everyone there was nice and welcoming. I was delighted to see that I could still purchase the same items online because there were some "secret" items which I wanted to give my wife for her birthday that I didn't get while we were in the store. Beautiful Delftware, lovely people.

Janine Owens
placed on: 7 december 2018

extremely smooth process from ordering to arrival with good communication throughout

Joep van der Meijden
placed on: 7 december 2018

Uitstekend product en zorgvuldig verpakt

Kristine Carrel Billiard
placed on: 7 december 2018

Very smooth ordering process and beautiful plate. Very satisfied.

Hans
placed on: 28 november 2018

Zeer tevreden. Theepot, kopjes en een kommetje besteld. Alles was netjes verpakt en alles is heel aangekomen. Daarnaast was de verzending snel (zoals aangegeven op de website).

T.A. van Drimmelen
placed on: 20 november 2018

Goede informatie over de bestelling. Correcte levering en goede breukvrije verpakking.

Fred O'Neil
placed on: 19 november 2018

Delivery was just received and all is well. Thank you.

Anne-Marie
placed on: 16 november 2018

Zeer tevreden, met één week het beschilderde huwelijksjubileum wandbord al in huis. Tussentijds door middel van foto's op de hoogte gehouden. Eindresultaat is schitterend. Nogmaals bedankt voor de prettige en snelle service!

Ingrid Yates
placed on: 14 november 2018

Het was makkelijk om een keuze te maken on line. Dit was een cadeau voor onze schoondochter in New York en arriveerde daar binnen 1 week. Fantastische service.

Barry Gallegos
placed on: 13 november 2018

My wife was thrilled with the items I ordered for her - quick and fast delivery!

Mark Studer
placed on: 13 november 2018

Excellent service to the UK with speedy delivery and product as promised.

Christin Verkaik-Smith
placed on: 11 november 2018

Exceptional customer service! Martijn made the customization process so please and easy. He truly made the experience! I highly recommend the products and working with Martijn.

Cammeraat
placed on: 10 november 2018

Goede kwaliteit! Tevens bestelling ontzettend snel in huis.

Monique
placed on: 10 november 2018

Heel keurig een mail dat het artikel iets verlaat was met de reden waarom. Fijn transparant!

Ed
placed on: 7 november 2018

Excellent communications, fast delivery, great service.

Johanne
placed on: 7 november 2018

The website was very easy to navigate.
Third time order from them.

Jurgen Hummel
placed on: 7 november 2018

super snelle levering het was een kado wat naar het buitenland verzonden gaat worden.

Ryanne
placed on: 5 november 2018

Vlotte levering, bestelling was heel goed verpakt. Mooie vaasjes!

Gerard
placed on: 4 november 2018

Makkelijke bestelprocedure en zeer snelle levering. Producten perfect verpakt.

Wendy
placed on: 4 november 2018

fast and excellent quality

Carin Kluytmans
placed on: 1 november 2018

Snelle levering. Goederen zijn heel goed verpakt.

H.
placed on: 21 november 2018

Snel en volgens afspraak geleverd.

Jacky
placed on: 10 oktober 2018

Snelle en correcte levering. Product is zeer goed verpakt.

Kara Kemperman
placed on: 8 oktober 2018

The vases arrived beautifully and i’m anxious to give them as gifts. Thank you

Adriaan
placed on: 8 oktober 2018

Erg fijne service, Ik had het product sneller nodig dan de opgegeven verzendtijd. Na een telefoontje is het keurig geregeld en alles was pico bello in orde. De jarige was erg blij met het cadeau.

Walter Rhett
placed on: 6 oktober 2018

Beautiful work, expert craft, very pleasing symmetry & flow.wt

Doreen Yakabuski
placed on: 3 oktober 2018

Prompt delivery!

Jos Helweg
placed on: 3 oktober 2018

Snelle levereing. Zorgvuldig verpakt. Prima!

Diana Emmaneel
placed on: 2 oktober 2018

Heel tevreden, geleverd in een sterke doos met stootvrij papier opgevuld. Mooi als kado verpakt, voor mijn vriendin in Zwitserland

Eric Thijssen
placed on: 2 oktober 2018

Beautiful cup, excellent service.

Mr Alan Brooks
placed on: 28 september 2018

Prompt delivery..perfect product..thank you!

Tjardi
placed on: 24 september 2018

Prachtig spul en snel geleverd.

Gina
placed on: 19 september 2018

Package arrived intact, thank you!

Mary
placed on: 17 september 2018

Really very pretty. and it's unique and the quality shows. Looked great. Good size. Received compliments.
Thank you! Will recommend highly!

Frouke
placed on: 15 september 2018

Beautiful pear, 3 dimensional which came as a pleasant surprise as it seems to be flat in the photo

Nuijten
placed on: 13 september 2018

Gewoon goed volgens afspraak.

Ariane Vanclee
placed on: 11 september 2018

Snelle levering

Melanie
placed on: 10 september 2018

Excellent! Communication was great, shipping to the US was fast, and the item was packaged extremely well. I'll be coming back for more! Thank you!

Chris W.
placed on: 8 september 2018

Product was described accurately and arrived in the time given.

Lynn huber
placed on: 7 september 2018

Wonderful place, great service

Marilyn
placed on: 6 september 2018

Very satisfied the products I ordered on Saturday .Thank you ..

Tony Roofthooft
placed on: 3 september 2018

Zeer snelle en juiste levering van mijn bestelling, komt van Nederland en is hier sneller dan als ik iets bestel in België, dus kan niet beter.

K.Heinhuis-Godwaldt
placed on: 31 augustus 2018

Snelle levering & netjes ontvangen.

Robin Nettinga
placed on: 31 augustus 2018

All of my pieces arrived in excellent condition and earlier than I anticipated.

Nick
placed on: 30 augustus 2018

Een Delfts Blauw windmolen voor een Franse collega besteld. Zeer goed ontvangen en siert z'n bureau nu.

G. Bushoff
placed on: 29 augustus 2018

Bijzonder goede service en klant vriendelijk.

Thérèse
placed on: 28 augustus 2018

Het vaasje was keurig verpakt en zat tussen beschermplastic om breuk te voorkomen.
Het is een prachtig Hollands tulpen vaasje. Bijzonder om te hebben. Ik gebruik het om stillevens te fotograferen.

Carolyn Mollenkopf
placed on: 28 augustus 2018

Delighted to find this piece which is like one our son bought while traveling in the Netherlands when he was young. While moving, the one he purchased was broken and I wanted to replace the piece. After weeks of looking online, I found this shop, found a replacement piece, and placed the order. Stunningly, it traveled from Holland to California in only 10 days. I am more than pleased! Thank you!

Wendy Lopes Dias
placed on: 28 augustus 2018

De kwalitieit is top. Zelfs ingepakt indien gewenst. De levering heel snel. Geweldig. Ik bestel voortaan alle cadeautjes voor buitenlandse collega's bij Heinen Delfts Blauw. Hartelijk groet, Wendy, Philips International, Amsterdam.

Fibrant BV
placed on: 27 augustus 2018

Op dinsdag besteld en donderdag afgeleverd. Super. Alles ook nog mooi ingepakt zodat we de cadeau's zo konden overhandigen aan onze Chinese gasten. Medewerkers van Heinen klantvriendelijke en erg behulpzaam.

M. van der Vaart
placed on: 27 augustus 2018

Prima keurige levering, precies volgens afspraak.

Jacqueline Mooi
placed on: 21 augustus 2018

Ik vind de website heel overzichtelijk en handig! Echt een plezier om dingen op uit te zoeken. Mijn aankopen kwamen mooi verpakt en in een keurige doos thuisbezorgd. De levering verliep vlot en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de stappen die mijn pakje aankopen doorliepen.

Willie
placed on: 21 augustus 2018

Snel geleverd en keurig verpakt.

Petra Kaas
placed on: 17 augustus 2018

Het bestelde kwam vlot en zag er goed uit. De afmetingen van de botervloot waren anders dan we op grond van de foto en de omschrijving verwacht hadden.

Sofie Peters
placed on: 16 augustus 2018

Wauw geweldig snelle levering en wat super dat alles is ingepakt!! Heel erg bedankt voor de goede service.

A. Rosmolen
placed on: 14 augustus 2018

Snel geleverd en keurig verpakt.

Mir
placed on: 11 augustus 2018

Zeer snelle levering, goed verpakt, bestelde delftsblauwe armband en ketting zijn erg mooi.

Bastiaan van der Meer
placed on: 8 augustus 2018

Snelle levering, keurig verpakt en duidelijke communicatie! Dank!

R. Post
placed on: 3 augustus 2018

Snelle levering, keurig verpakt. Zelfs als cadeautje ingepakt.

Hans
placed on: 30 juli 2018

Snel geleverd en goed ingepakt. Perfect.

Keriem
placed on: 27 juli 2018

Snelle levering, goed ingepakt!

A. Baak
placed on: 27 juli 2018

Prima informatie op de site en snelle levering.

Jaap
placed on: 22 juli 2018

Via internet besteld en vervolgens snel geleverd, ondertussen te volgen met de trackcode, prima zo!

Diana
placed on: 21 juli 2018

Zondagavond besteld. Dinsdag in huis. Goed verpakt.

Rachel
placed on: 20 juli 2018

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Thom
placed on: 18 juli 2018

Goed verpakt, snelle levering, mooie producten. Echte aanrader als cadeau!

Tjardi Bus
placed on: 16 juli 2018

Bestelde was niet vooradig maar kreeg mail dat als ik contact opnam ze toch voor zouden zorgen dat ik bestelde kreeg. Bleek achteraf niet nodig (want wel weer voorradig) maar heel netjes. Bestelde toen vlot ontvangen en net zo mooi als ik hoopte

Mylène Beulen
placed on: 15 juli 2018

Prima service, mooi produkt en geleverd conform afspraak. Goed verpakt, het is immers kwetsbaar! Zeer tevreden.

Berend
placed on: 15 juli 2018

Overzichtelijke aanbiedingen. Afrekenen en verzenden van de bestelling gaan bijzonder vlot en is het 
daarna makkelijk om de zending te volgen tot aflevering.

Hennie
placed on: 13 juli 2018

Heel tevreden, mooie producten, snel geleverd en vooral met zorg verpakt en verstuurd. En dan ook nog als een leuk cadeautje ingepakt.

Marleen Beumers
placed on: 12 juli 2018

Leuke spullen, snelle en perfecte levering!

Ans Nabben
placed on: 10 juli 2018

Snelle levering, mooi product!

Monique Fidder
placed on: 10 juli 2018

Fantastisch geholpen. Er is zelfs met mij meegedacht om tot een zo goed mogelijke oplossing te komen.

Dominique SUNYE
placed on: 9 juli 2018

De uitvoering en verzending van de bestelling zijn prima verlopen. Dit is inclusief het uitprinten en bijsluiten door Martijn van een persoonlijke briefje voor de ontvanger. Een heel vriendelijke dienstverlening. Wij en onze vrienden in Amerika zijn er erg blij mee.

Ellen van Dam
placed on: 8 juli 2018

Alles was prima, snel geleverd.

Christien Gazendam
placed on: 16 juni 2018

Tevreden. Snelle levering. Snel antwoord op een vraag. Mooie producten.

Marjolein
placed on: 4 juli 2018

Super snel geleverd, goed ingepakt en precies wat ik wilde hebben!

Ewald Wermuth
placed on: 2 juli 2018

Materiaal en uitvoering vaas is van ambachtelijke kwalitijd, product, prijs verhouding klopt

Ronald
placed on: 2 juli 2018

Uitstekende snelle service en vriendelijke hulp aan de telefoon.

Jo
placed on: 1 juli 2018

Alles prima, snel geleverd, keurig verpakt, geen opmerkingen.

Frederique
placed on: 1 juli 2018

Perfect geleverd in genoeg bubbelplastic dat het niet kan breken! En prachtig ingepakt.

Rebecca Lessing
placed on: 30 juni 2018

I ordered a gift for my daughter, who had visited Amsterdam in 2016 and fell in love with Delftsware, your site was easy to use and the item I purchased looked just like the description.

A.M.
placed on: 28 juni 2018

De armband was heel erg goed ingepakt en het is erg mooi.

Deniz
placed on: 19 juni 2018

Heel tevreden! Geleverd in slechts een dag.

Ludo de la Haye
placed on: 6 juni 2018

Uitstekende customer service!

Elke Jonas
placed on: 2 juni 2018

Het was super snel geleverd en ik ben heel erg tevreden, bedankt! 
E. Jonas

van Berkel
placed on: 25 mei 2018

Snelle levering en goed verpakt!

Henriette
placed on: 25 mei 2018

Ziet er goed uit, precies zoals op de website

Vega Vargas
placed on: 22 mei 2018

Overzichtelijke site. Dol op Delfts blauw, keuze uit een uitgebreid assortiment. Goede leveringsvoorwaarden.

Marguerite
placed on: 30 april 2018

ben zeer tevreden over mijn bestelling netjes verpakt voor de verzending 
en heel mooi

Ronald
placed on: 30 april 2018

Donderdagavond aangeboden, helaas niet thuis. Vijdsgavond wel thuis maar geen bel gehoord, pakket bij de overburen aangeboden. Dus oké.

Gemma
placed on: 30 april 2018

geweldige site met hele leuke artikelen 
telefonisch zeer vriendelijk !
en een zeer snelle levering

Jolanda
placed on: 30 april 2018

De bezorging goed en ondanks dat ik moest ruilen omdat het te groot was werd dat ook prima geregeld.

Inal
placed on: 15 maart 2018

Top.

J.F.M Jorritsma
placed on: 15 maart 2018

Snelle levering en het ziet er prachtig uit, en een paar dingen gaan naar Noorwegen.

C. Higuera
placed on: 24 juli 2017

Just wanted to say thank you! Shipment got in very mych on time and we are pleased with the products. I regret I didn't order more trains!

Thank you for your help and patience. All very much appreciated.

Vicky Lee
placed on: 6 juni 2017

Lovely store with authentic and reasonably priced souvenirs.

Sipan Salim
placed on: 6 juni 2017

Great collection!

Elena Stoupigan
placed on: 6 juni 2017

Excellent Customer Service!

Courtney N, Wakefield
placed on: 12 april 2017

Lovely shop with an array of souvenirs. I recommend buying some gifts for your family and friends!