go to content
menu
back to overview

Verkoopmedewerker / Delft/Rijswijk / 20-28 / Parttime

Heinen Delfts Blauw is een van de bekendste producenten van Delfts blauw aardewerk We bieden het best mogelijke aardewerk voor iedereen. Iedereen moet kunnen genieten van Delfts blauw. Van toerist tot zakenman. En van liefhebber van handschilderwerk tot designliefhebber. Heinen Delfts Blauw biedt daarom sier- en gebruiksproducten in alle prijsklassen.

PAAUW de delfts blauw fabriek is onderdeel van Heinen Delfts Blauw en vervaardigt volledig handbeschilderd Delfts aardewerk en is tevens één van de grootste toeristische attracties van Delft.

Voor de PAAUW zijn wij wegens start van het seizoen op zoek naar een

VERKOOPMEDEWERKER

zowel parttime (20-28 uur per week) als oproep

 

Functiebeschrijving:

Je rapporteert direct aan de algemeen manager en draagt zorg voor een gastvrije ontvangst van de bezoekers. Je verricht zelfstandig alle voorkomende werkzaamheden en bent het aanspreekpunt voor klanten. Je adviseert en begeleidt klanten bij aankoop van producten. 

Wat zoeken wij:

  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed
  • Je bent woonachtig in Delft of omgeving
  • Je bent bereid om ook in de weekenden te werken
  • Je bent representatief
  • Je bent van nature klantvriendelijk en dienstverlenend
  • Je bent flexibel en collegiaal, zo vind je het geen probleem om zo nodig ook ingezet te worden in één van onze winkels op de Markt in Delft

Wat bieden wij:

Heinen Delfts Blauw is een bedrijf in de groei met ambitie. Er heerst een prettige werksfeer binnen een enthousiast en klein team van collega’s waar collegialiteit op prijs wordt gesteld. Wij bieden een afwisselende baan en een werkomgeving waar dagelijks een beroep wordt gedaan op zowel jouw zelfstandigheid als jouw teamgeest.

Past dit alles bij jou en zie je er naar uit om bij te dragen aan een interessant en plezierig bezoek van onze gasten?

Dan zien we jouw motivatie en CV graag spoedig tegemoet!

back next

more vacancies

Thumbnail Gids

Gids

read more
Thumbnail Workshopbegeleider

Workshopbegeleider

read more